Mekaniker med højt serviceniveau

Hos Müller AutoTec i Aabenraa finder du altid en dygtig og kompetent mekaniker med et højt serviceniveau. Vi har mere end 20 års erfaring og har gennem årene serviceret rigtig mange kunder og deres biler. Vi tilbyder alle former for reparation og vedligeholdelse af biler, og vi kan tage alle mærker og modeller ind – uanset årgang.

​Vi er medlem af Automester og er godkendt til at udføre serviceeftersyn. Alle vores mekanikere har relevant uddannelse, og vi holder os kontinuerligt opdateret på den nyeste udvikling, så vi er på forkant. Søger du en mekaniker, hvor du og din bil bliver behandlet rigtig godt, er vi det oplagte sted.

Personalet​

Allan Müller Indehaver/ Tekniskrådgiver
Susanne Lund Bogholderi/ Administration
Torben Bomme Sørensen Mekaniker
Asmus Lorenzen Elev
Daniel Filip Gottschling Christensen Elev

Effektiv mekaniker med stor erfaring

Som kunde hos os kan du altid forvente en rigtig god kvalitet. Dette gælder både med hensyn til udførelsen og grundigheden af vores arbejde men også de reservedele, vi anvender. Vi servicerer eller reparerer din bil, så den er tryg og sikker at køre i igen.

Som professionel mekaniker har vi altid det nyeste testudstyr til fejlfinding, således at vi er sikre på at finde eventuelle fejl og skader. Uanset type af opgave er kvalitet vores mærkesag, hvorfor du roligt kan aflevere din bil hos os.

​Vi tilbyder også service af aircondition-systemer samt måling af styretøjet med en 4-hjulsudmåler, hvilket er noget af det nyeste inden for teknologi for en mekaniker, der følger med udviklingen.
Ingen opgave er for lille

I vores autoværksted er alle velkomne. Der er ingen opgave, der er for lille, da vi tager alle opgaver ind. Som grundig og effektiv mekaniker er vi altid parate til at levere en rigtig god service. Har du en bil, der trænger til reparation eller vedligeholdelse, tager vi gerne et kig på den. Kom forbi vores mekaniker, så vi kan finde en løsning til dig og din bil.

Ring for aftale på telefon 29 26 97 91 eller skriv til info@muller-autotec-rodekro.dk.