Søger du service til bil i Aabenraa?

Hos Müller AutoTec er vi et erfarent og rutineret autoværksted med mere end 20 år i branchen. Vi tilbyder grundig og effektiv service til bil, og vi tager alle modeller, mærker og årgange ind. På den måde sikrer vi, at din bil bliver velsmurt og velkørende igen. Vi er medlem af Automester og er godkendt til at udføre serviceeftersyn.

Har du en bil, der skal ses efter i sømmene, tilbyder vi for eksempel kontrol/eftersyn af:

  • Bremser
  • Styretøj
  • Undervogn
  • Lygter
  • Visker
  • Dæktryk
  • Mønsterdybde på dæk
  • Prøvetur efter service

Formoder du, at der er noget i vejen med vitale dele på bilen, anbefaler vi, at du kommer forbi med det samme, så vi kan se, hvad der er galt. Kører du rundt med nedslidte bremser, kan det udgøre en potentiel livsfare for dig og dine medtrafikanter. Lad os skifte dem, så du bliver sikkert kørende igen.​

Grundig og effektiv service til bil

Når din bil bliver serviceret i vores autoværksted, kan du se frem til et yderst grundigt og effektivt eftersyn. Skal der repareres, udskiftes eller vedligeholdes på din bil, udfører vi dette med størst omhu og kvalitet, da din sikkerhed ligger os meget på sinde.

​Vi er fagligt stolte mekanikere, der tilbyder service til bil, og vi eksekverer med blik for detaljen, så alt er 100% i orden.Vi anvender det nyeste udstyr til test af diverse funktioner på din bil, således at vi hurtigt kan fejlfinde og reparere efter behov. Har du problemer med din bil, eller er det bare ved at være tid til service, er vi klar med god behandling af både dig og din bil, da vi lever af glade og tilfredse kunder.

Få en god pris hos os

Skal du have service til bil, og leder du efter en god pris, tilbyder vi konkurrencedygtige priser og rigtig godt og veludført håndværk. Vi er specialister, der gennem mange år har set det meste. Derfor sikrer vi din bil en fornem service, der er til at stole på. Book en tid hos os ved at kigge forbi værkstedet eller giv os et kald.

Ring på telefon 29 26 97 91 eller skriv til info@muller-autotec-rodekro.dk for aftale.​